1. Sopimuksen kohde.
    • Tämä sopimus on voimassa https://healthy-food-near-me.com -sivustolla ja on tehty näiden sivustojen käyttäjän ja sivustojen omistajan (jäljempänä https://healthy-food-near-me.com) välillä. )
    • Tässä sopimuksessa määritetään menettely, jolla vastaanotetaan, tallennetaan, käsitellään, käytetään ja luovutetaan käyttäjän henkilötietoja ja muuta tietoa, jonka https://healthy-food-near-me.com saa sivuston käyttäjiltä. Käyttäjä täyttää henkilötiedot.
    • Jos haluat sijoittaa tietoja, ilmoituksia tai käyttää sivustoa missä tahansa thehttps: //healthy-food-near-me.com -sivustossa, käyttäjän on luettava tämä sopimus huolellisesti ja ilmaistava täysi suostumuksensa sen ehtoihin. Täyden suostumuksen vahvistus tällä sopimuksella on käyttäjän käyttämä sivusto.
    • Käyttäjällä ei ole oikeutta lähettää tietoja, ilmoituksia, käyttää sivustoa, jos hän ei hyväksy tämän sopimuksen ehtoja tai jos hän ei ole täyttänyt ikäänsä, jolloin hänellä on oikeus tehdä sopimuksia tai hän ei ole valtuutettu henkilö sen yrityksen puolesta, jonka puolesta tiedot lähetetään, ilmoitus.
    • Lähettämällä tietoja sivustoa käyttäville sivustoille käyttäjä syöttää henkilötietoja tai toimittaa nämä tiedot muulla tavalla ja / tai suorittamalla mitään toimia sivustolla ja / tai käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa, käyttäjä suostuu nimenomaisesti tämän sopimuksen ehdot ja tarjoaa osoitteelle https://healthy-food-near-me.com oikeuden vastaanottaa, tallentaa, käsitellä, käyttää ja paljastaa käyttäjän henkilötietoja tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.
    • Tätä sopimusta ei säännellä ja : //healthy-food-near-me.com ja henkilöt, jotka eivät ole AvtoTachkin työntekijöitä .com, vaikka käyttäjä saisi pääsyn näiden henkilöiden sivustoille, elintarvikkeisiin tai palveluihin osoitteessa https: // terveellinen-ruoka-lähellä minua .com tai uutiskirje. Luottamuksellisesti tämä sopimus on ainoa tieto, joka on tallennettu sivuston tietokantaan salatussa tilassa, ja se on saatavilla vain osoitteessa //healthy-food-near-me.com.
    • Käyttäjä myöntää, että jos hän laiminlyö henkilötietojensa ja valtuutustietojensa turvallisuuden ja suojan, kolmannet osapuolet voivat saada luvattoman pääsyn tiliin sekä henkilökohtaisiin ja muihin käyttäjätietoihin. https://healthy-food-near-me.com ei ole vastuussa pääsystä aiheutuneista menetyksistä.
  2. Menettely henkilötietojen hankkimiseksi.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Evästeet palvelujen tarjoamiseksi tästä riippuen, esimerkiksi tietojen tallentaminen koriin käyntien välillä;
    • Käyttäjän IP-osoite.
  2. Kaikki tiedot keräämme sellaisenaan, eivätkä ne muutu tietojen keräämisessä. Käyttäjä on vastuussa luotettavien tietojen, mukaan lukien henkilötietojen, toimittamisesta. Https://healthy-food-near-me.com on oikeus tarvittaessa tarkistaa toimitettujen tietojen oikeellisuus ja pyytää toimitettujen tietojen vahvistusta. tarvittaessa tarjota palveluja käyttäjälle.
  3. Menetelmä käyttäjätietojen käyttämiseksi.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Tietokantaan pääsyn ehdot.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • sellaisten valtion elinten kohtuullisista pyynnöistä, joilla on oikeus vaatia ja vastaanottaa tällaisia ​​tietoja;
    • jos käyttäjä rikkoo https://healthy-food-near-me.com -sivuston mielestä tämän sopimuksen ehtoja ja / tai muita https://healthy-food-near-me.com ja käyttäjä.
  7. Kuinka muuttaa / poistaa näitä tietoja tai peruuttaa tilaus.
  1. Käyttäjät voivat milloin tahansa muuta / poista Henkilötiedot (puhelin) tai lopeta tilaus. Joidenkin https://healthy-food-near-me.com -palvelun toimintojen, jotka edellyttävät käyttäjän tietojen saatavuutta, työ voidaan keskeyttää siitä hetkestä lähtien, kun tietoja muutetaan / poistetaan.
  2. Käyttäjän henkilötietoja säilytetään, kunnes käyttäjä poistaa ne. Riittävä ilmoitus käyttäjälle henkilötietojen poistamisesta tai muusta käsittelystä on kirje (tiedot), joka lähetetään käyttäjän määrittelemään sähköpostiin.
  3. Datan suojelu.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Yhteysosoite, jos sinulla on kysyttävää.
  4. Jos sinulla on kysyttävää, toiveita, valituksia antamistasi tiedoista, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen: Support@healthy-food-near-me.com. Kirjallisesta pyynnöstä ja esitettäessä asiakirja, joka vahvistaa hänen henkilöllisyytensä ja auktoriteettinsa, voimme toimittaa käyttäjälle tietoja menettelystä tietokannan sijainnin saamiseksi.
  5. Muutokset tietosuojakäytäntöön.
  6. Voimme muuttaa tietosuojakäytännön ehtoja. Tässä tapauksessa vaihdamme version ehtosivulla, joten tarkista tilanne säännöllisesti https://terveellinen-ruoka-lähellä-me.com/ Privacy-Agreement Kaikki sopimuksen muutokset tulevat voimaan niiden julkaisemisesta. Käyttäjä vahvistaa Sivuston avulla tietosuojakäytännön uusien ehtojen hyväksymisen sanamuodossa, joka on voimassa silloin, kun Käyttäjä käyttää Sivustoa.
  7. Lisäehdot.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Jos minkä tahansa tietosuojakäytännön säännön, mukaan lukien ehdotus, lauseke tai sen osa, katsotaan olevan lain vastainen tai pätemätön, tämä ei vaikuta muihin säännöksiin, jotka eivät ole lain vastaisia, ne pysyvät voimassa täysi voimassa ja ovat päteviä, ja mitä tahansa pätemätöntä säännöstä tai määräystä, jota ei voida täyttää ilman osapuolten lisätoimenpiteitä, katsotaan muutetuksi, muutettavaksi siltä osin kuin se on tarpeen sen pätevyyden ja täytäntöönpanon mahdollisuuden varmistamiseksi.
  3. Tämä sopimus ulottuu käyttäjään siitä hetkestä lähtien, kun hän käyttää sivustoa, mukaan lukien mainoksen sijoittaminen, ja se on voimassa siihen asti, että kaikki käyttäjän tiedot on tallennettu sivustolle, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot.