Volgogradissa valittiin paras instam

23. huhtikuuta Volga Hall -konferenssikeskuksessa järjestettiin odotetuin ja merkittävin perhetapahtuma Volgogradissa - ensimmäinen vuosittainen #InstamVlgAward 2017 instaMAMA -liittovaltion projektista! Muista, että Woman's Day esitteli lukijansa aiemmin kolmekymmentä palkinnon osallistujaa. Äänestit aktiivisesti ja valitsit aktiivisimmat heistä!

Palkinto tunnusti ja palkitsi eniten ääniä saaneet. Yulia Balakshina voitti ensimmäisen päivän naistenpäivän lukijoiden mukaan, hän sai 553 ääntä (23,9%). Palkintona Julia sai Aura Loewe -tuoksun.

Toiseksi sijoittui Antonina Novikova. Sitä äänesti 538 lukijaa (23,2%). Hän voitti Eva Health and Beauty Centerin sertifikaatin Aquatornado -menettelystä.

Kolmas paikka ja todistus puolitoista tuhatta ruplaa Le Balcon -kahvilassa meni Evgenia Polyakovalle, joka sai 529 ääntä (22,8%).

Täällä kaikki saivat tietää palkinnon voittajan nimen. Vuoden InstaMom on siis Zhanna Klyus! Lisäksi 11 muun ehdokkaan voittajat saivat kauniita muotoilukuppeja ja tietysti palkintoja ja lahjoja tämän suurenmoisen loman kumppaneilta.

Tällainen tapahtuma järjestettiin Volgogradissa ensimmäistä kertaa. Haluan kuitenkin toivoa, että siitä tulee hyvä perinne. Ja vuoden kuluttua valitsemme jälleen menestyneimmän äidin Instagramissa.

Palkintoon osallistuneille ja loman vieraille tarkoitettu konferenssikeskuksessa työskenteli monia mielenkiintoisia ja aktiivisia vyöhykkeitä: mestarikurssit, interaktiiviset huoneet, etsintä, kauneusalue, lasten alue lapsille. Ja ohjelmasta, jossa oli wow -kakku ja kirkas unohtumaton paperikonfetti -esitys Mishka Plombirin kanssa, tuli kokouksen suuri finaali!